Nastavitve piškotkov

Pravno obvestilo

Kategorije

Pravno obvestilo se nanaša na spletno mesto Bašin d.o.o. (www.basin.si) in vse njene pod-strani. Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu Bašin d.o.o. (www.basin.si) so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe Bašin d.o.o. za Slovenijo. V določenih primerih so zaščitene s pravicami družb, katerih vsebine so vključene v projekt Bašin d.o.o. (www.basin.si).

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na strani Bašin d.o.o. (www.basin.si) so informativne narave. Družba Bašin d.o.o., ki s stranjo upravlja na ozemlju Slovenije, se bo trudila za optimalno delovanje, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo strani. Vsi uporabniki uporabljajo spletne strani Bašin d.o.o. (www.basin.si) na lastno odgovornost. Niti družba Bašin d.o.o., niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na straneh Bašin d.o.o. (www.basin.si) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Družba Bašin d.o.o. tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Družba Bašin d.o.o. ne more biti odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe strani Bašin d.o.o. (www.basin.si).
Družba Bašin d.o.o. se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.
Družba Bašin d.o.o. lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.
Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacij in gradiv, ki so prikazana na strani Bašin d.o.o. (www.basin.si) in njenih pod-straneh (besedila, slike, videi), ni dovoljeno prenašati brez pisnega dovoljenja podjetja Bašin d.o.o. Dovoljeno je tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano.

Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa Bašin d.o.o. (www.basin.si) za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo. Družba Bašin d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s stranmi Bašin d.o.o. (www.basin.si). Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost družbe Bašin d.o.o. za vse primere izključena. To pravno obvestilo lahko družba Bašin d.o.o. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.
Spremljanje obiska strani

Družba Bašin d.o.o. avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani (program Google Analytics), predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Družba Bašin .o.o. podatke o obiskanosti podjetja Bašin d.o.o. (www.basin.si) uporablja za lastne potrebe in za potrebe oglasnega trženja.